Projektai  
Projektai

Jau devintus metus iš eilės visus Lietuvos gimdymo namus pasiekė "AJA viešieji ryšiai" išleistas nemokamas žurnalas "Naujagimis". Leidinys dalijamas Lietuvos gimdymo namuose bei skyriuose paduodant į rankas kiekvienai pagimdžiusiai mamai. Ruošiant "Naujagimį" subūrėme autoritetingą medikų Red.kolegiją, gavome Sveikatos apsaugos, Socialinių reikalų ir darbo ministerijų rekomendacijas, bendradarbiavome su žinomiausias Lietuvos specialistais - neonotologais, pediatrais, ginekologais bei psichologais. Projektas buvo palankiai įvertintas medikų auditorijos, juo džiaugėsi ir reiškė padėkas mamos, žurnalas sulaukė didžiulio susidomėjimo Akušerių sąjungos konferencijoje. Todėl projektas bus tęsiamas ir ateinančiais metais.

 

Svetainė tėveliams! www.mamosdienorastis.lt

Vis daugiau mamų reikalingos informacijos ieško internete, todėl ir sukūrėme internetinę svetainę tėvams. Joje ne tik aktualiausia informacija, bet ir konkursai, žaidimai, forumas. Čia šilta ir jauku, čia mamos ginčijasi, bet niekada nesipyksta. Kviečiame apsilankyti. Beje, kelis metus LRT ,,Ryto garsuose" tuo pačiu pavadinimu rengta laida mamytėms.

 

Kiekvienas iš mūsų prisimena, Rugsėjo 1-ąją kaip vieną svarbiausių savo gyvenimo akimirkų. Leisdami savo atžalas į pirmą klasę tėveliai kaip ir mažieji išgyvena didžiulį jaudulį.. Norėdami, kad pirmokėlių tėveliai gautų kuo daugiau informacijos apie mokyklą, apie tai kaip joje jausis mažasis jų mokinukas, "AJA viešieji ryšiai" kartu su LR švietimo ir mokslo ministerija jau antrą kartą parengė nemokamą žurnalą "Pirmokas". Žurnale tėveliai ras daug vertingos ir aktualios informacijos - kaip tinkamai paruošti vaiką ir patiems pasiruošti mokyklai, svarbiausius medikų bei psichologų patarimus.

 
Svetains medis Rayti Pradia Iekoti aja.lt - Vieieji ryiai